Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Forside

Konfirmation 2021

Stensby menighedsråd flytter forårets konfirmationer til søndag den 29. august 2021. For at imødegå eventuelle yderligere restriktioner i forbindelse med Corona pandemien, flytter vi konfirmationen for på denne måde at sikre at konfirmationen kan afholdes så sikkert som muligt.

 

Se mere om fremtidige konfirmationer i kommunens pressemeddelse om dette emne. Det kan ses her.


Afsked med Knud Munck

Menighedrådene ved både Kalvehave og Stensby sogne, er meget kede af at man ikke kan sige ordentligt farvel til sognepræst gennem 24 år, Knud Munck den 31. januar 2021 som planen var.

Alligevel bliver der i hver kirke afholdt gudstjeneste - Kalvehave klokken 9.30 og i Stensby klokken 11. Gudstjenesten i Stensby kirke bliver også streamet.

Når vi igen får mulighed for at åbne op og være mere sammen er det rådenes agt at afholde en afskedsgudstjeneste for Knud Munck med efterfølgende reception, som planen oprindeligt var.


Corvid-19 opdatering

Gudstjenester bliver på maksimalt 30 minutter, og man har mundbind på når man sidder i kirkerummet. Der er yderligererbegræsning i antallet af personer i kirken. Vi har før kunet være 34, vi er nede på 19. Sang lader vi vores dygtige kirkesanger Anja Ploumann Wesselhoff om, så nyder vi andre den og nynner lidt med. 

Enkelte gudstjenester vil blive live-stramet på Facebook, hold øje med kalenderen. 


Menighedsrådet afholder møde

Menighedsrådet afholder møde torsdag den 11. februar 2021 klokken 19. Grundet restirktioner med forsamlingsforbud, er der ikke plads i graverhuset til tilhørere til mødet. Dagsorden kan ses her.

Kunne du tænke dig at være med på pastoratets sogneudflugt, som denne gang går til Sorø Klosterkirke og Birkegården haver, så læs mere på nedenstående.

Vi er glade for at lejligheden igen er til at vi kan tilbyde en sogneudflugt for sognets og pastoratets menigheder.